Utolsó kommentek

A Kamionos

2015.11.29. 20:27 | caravelle | Szólj hozzá!

Hjaj, srácok!

Nem okádtam még véleményt a békés muszlim járókelők közé, kamionjával behajtó terrorista sofőrről! Most akkor megtenném.
Szóval, vegyük sorra, kik voltak a résztvevői ennek a forgalmi eseménynek!

Egyszer van egy árufuvarozó, aki végzi a munkáját, viszi a cuccot A-ból B-be. Meghatározott útvonalon, többnyire autópályán. Másodszor pedig van egy rakás illegális bevándorló, az egyszerűség kedvéért, a továbbiakban migráncs. Nos, alapvetően, a résztvevők közül a migráncsoknak nem szabadna ott lenni. Ennek több oka van. Egyrészt, többnyire illegálisan tartózkodnak az országban, másrészt gyalogosok. Mint ilyenek, nem szabadna, hogy a kérdéses helyszínen legyenek. No, de ha egyszer már így alakult, mondjuk ki, mindenféle szabályt megszegtek ottlétükkel. Ezekből most csak azokra a szabályokra összpontosítsunk, ami szorosan az esethez tartozik: közúti veszélyeztetés, vagyon elleni bűncselekmény, garázdaság. Csoportosan elkövetve.
Nem vagyok jogász, de valami ilyesmiknek hívják azokat a bűncseleményeket/vétségeket amiket a migráncsok ott elkövettek. Ezekre alapvetően a naív ember rendőrségi közbeavatkozást és fellépést várna, de hiába. 
Térjünk vissza kicsit a kamionoshoz:
Megy a határ felé, nem kevés feszültséggel, mivel az utat már többször megtéve, tudja mivel kell számolnia. Migráncsék ugrálnak a védtelen kamionokra, menet közben nyitogatják a rakteret, fosztogatják a rakományt, rongálják az autót, nem mellesleg a határon is az autókon próbálnak átjutni. A legagresszívebbek a fülkébe is bemásznak. Tehát, ezek a migráncsok sétálgatnak az autók között, mintha csak a Váci utcában lennének. Ha sofőrünk el akarja kerülni a kellemetlenségeket, valahogy el kell tántorítania ezt a hordát a szándékától. Hogyan lehetséges ez? Kicsit rájuk húzza a kormányt, csak úgy okító szándékkal, hogy tudják, ez az ürge nem viccel. Én is megtettem volna, már sokkal korábban. Más védekezési mód is jutott már eszembe, jobban is összebeszélhetnének a sofőrök, de ez az ő dolguk. Ha kérdezik megmondom mire gondolnék. 
A lényeg, hogy ez a sajtó által jól túllihegett kormánymozdulat, a leggyengébb önvédelmi reakciók közé tartozott. Egyébként ha az autópályán sétálgatásnak baleset lesz a vége, annak az okozója elsősorban a gyalogos. Nem vagyok rá büszke, de nagyon fiatal legénykoromban okoztam egy balesetet. A homlokomat össze is kellett varrni, más nem sérült rajtam kívül. A határozat szerint, személyi sérüléssel járó balesetet okoztam, meg is büntettek érte. Ezt csak azért mondom, hogy lássuk, az okozó és a szenvedő lehet ugyanaz a személy, akinek még büntetés is jár.
Amit még érdemes megjegyezni az üggyel -vagy inkább a következményeivel- kapcsolatban, amikor megjelennek a sajtóreflexek, hogy ez a migráncsok ellen irányuló, agresszív cselekmény volt. Nos, mint arra rámutattam, ez a cselekmény bűnözők ellen irányult. Fosztogató, mindenkit veszélyeztető hordák ellen, a személyi- és vagyoni biztonság védelmében.

Eszembe jut a folyamatos mantra, hogy a menekültek ártatlan emberek, a terrorizmus, a brutalitás csak elszigetelt jelenlét közöttük, nem a menekültek ellen kell lenni, hanem a bűnözés, a gyűlölet, és a terrorizmus ellen. Akkor most, hogy van ez? Ezek az útonállók most hova tartoznak? Elszigetelt bűnözők? Akkor miért nem lehet fellépni ellenük? Vagy ilyenek a menekültek, akiket sokan tudatlanságból gyűlölnek és megvetnek? Akárhogy is, ezek a barbárok nagyon rossz úton járnak, akár migráncsok, akár nem. A híres kormánymozdulat pedig jogos volt, és bűnözők ellen irányult. Ja, hogy közben migráncsok is voltak? Akkor úgy tűnik ilyenek a migráncsok.

A bejegyzés trackback címe:

https://remelemertheto.blog.hu/api/trackback/id/tr678125726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása